Search for content, post, videos

(P) Cruciani C si Fundatia Renasterea, impreuna in Campania Roz !

In luna Octombrie, luna roz dedicata Sanatatii Femeii, brandul italian Cruciani a creat special pentru Fundatia Renasterea bratara dedicata luptei impotriva cancerului de san. Un procent din vanzarea acestei bratari va fi oferit Fundatiei Renasterea pentru continuarea Campaniei de Prevenire si Depistare Precoce a Cancerului.

Proiectul de succes al bratarilor Cruciani s-a nascut dintr-o idee a lui Luca Caprai, proprietarul marcii Cruciani. Aceasta idee nu este intamplatoare. Bratarile sunt confectionate din dantela macrame a companiei de textile Caprai, lider in producția de textile (www.caprai.it), condusa din 1955 de catre tatal lui Luca. Prin urmare, bratarile Cruciani sunt 100% made ​​in Italia.

Compania are cea mai mare colectie muzeu privat de arte textile din lume, propriul lant de aprovizionare cu textile, de la fire la produsul finit, produce si distribuie tricotaje de inalta calitate si a fost una dintre primele companii care a obținut certificatul “TF- Traceability & Fashion “, distinctie care identifica sistemul de trasabilitate de textile de moda italiana, asigurandu-se astfel “Made in Italy”.

Fiecare produs este realizat cu cele mai fine fire din intreaga lume: casmir, matase, lana si bumbac, printre care sunt cele speciale si rare, cum ar fi Vicuña sau combinatii experimentale. Toate procesele au loc in intregime in Italia, pentru a asigura calitatea reala a “Made in Italy”.

Fenomenul bratarilor “trifoi cu patru foi” a debutat pe 2 iunie 2011, odata cu deschiderea primului magazin Cruciani de tip butic, in Forte dei Marmi (Italia). A reprezentat un succes imens si imediat: timp de 60 de zile s-au format, in fata magazinului, cozi interminabile de oameni dornici sa achizitioneze bratarile din colectia de vara.

Acest boom s-a raspandit rapid atat in intreaga tara cat si pe plan international (Europa, America și Japonia). La celebrul eveniment “Vogue Fashion Night Out”, bratarile au debutat oficial si in Milano, unde succesul a fost garantat de o editie limitata de bratari produse special pentru Saptamana Modei la Milano.

Rozul este simbolul femeii informate si constiente ca un stil de viata sanatos si controalele medicale periodice ii pot salva viata!

Purtand bratara cu fundita roz, creata special de Cruciani pentru Fundatia Renasterea, arati ca esti o femeie informata, puternica si responsabila, careia ii pasa de sanatatea ei si a celor din jur.

Bratara roz Cruciani C poate fi achizitionata online pe www.brataricruciani.ro si de la distribuitorii autorizati : lantul de bijuterii Cellini, World Class, magazinul Pink&Blue (Promenada Mall).

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *