Search for content, post, videos

Ochelari de soare

 

Printre accesoriile esential pentru aceasta vara caniculara se numara si ochelarii de soare. Functia principala este de a proteja ochii de razele ultra-violete insa si moda intra in ecuatie cand e vorba de ochelarii de soare.

Accesoriile sunt foarte importante atunci cand vine vorba de stil personal iar pentru definirea unei tinute de vara ai nevoie de o pereche de ochelari care sa te prinda bine.

In acest sezon se poarta ochelarii vintage. Fie ca sunt din anii 50, sau din 90. Ramele ochelarilor sunt de toate dimensiuninile inspirate in special din anii 60 si 70 insa cea mai mare influenta o au ochelarii tip aviator. De data asta designeri ne propun sa fim unici si la moda si sa ne alegem ochelarii in functie de personalitate noastra

hayden_panettiere ochelari soare
Inca se poarta ochelarii cu rame supradimensionate insa tendinta este in descrestere pentru ca cele mai rafinate rame le iau locul. Anul acesta s-a pus accentul pe ochelarii de soare decorati cu diferite materiale si in diferite culori luminoase.

sarah_jessica_parker ochelari de soare
Se poarta clasicul negu insa doar pentru cei conservatori. Daca esti indrazneata sunt multe optiuni interesante de culori care iti vor inveseli tinuta. Cauta ramele cu diverse imprimeuri de origine animale, buline, dungi sau flori.


Nu se mai poarta culorile transparente ale ramelor si nici cei tip geek (tocilar) care s-au purtat sezonul trecut.

alessandra_ambrosio ochelari de soare
Daca alegi ochelari de soare de la renumiti desigeneri (cum ar fi Dolce & Gabbana, Ralph Lauren sau Fendi), pregateste-te sa platesti un pic mai mult. Daca bugetul este unul limitat, alege-ti o pereche de ochelari mai ieftina insa tine cont de : protectie UV, longevitate si stil.

Si cel mai important nu uita sa iti alegi ochelarii de soare potrivit formei fetei.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *