Search for content, post, videos

Noua colectie de primavara Carolina Herrera: jocuri grafice si efecte 3D

Eleganta si rafinamentul sunt cuvintele cheie care definesc Colectia Primavara-Vara 2014 a designerului venezuelean Carolina Herrera. Prin suprapunerea de materiale cu texturi diferite, dar si prin intermediul imprimeurilor cu elemente grafice, Carolina Herrera exploateaza efectele optice ale miscarii. Designerul propune albul, portocaliul si verdele puternic drept culori-vedeta ale acestui sezon. Iar sandalele cu bareta in T par a fi un adevarat leitmotiv al acestei colectii.
1. Inocenta si pasiune

 

 

Rochiile lungi, care trec de glezne, dar care pun in valoare talia si decolteul sunt o experienta pe cat de simpla, pe atat de inedita. Albul pur indica, deopotriva, prospetime si senzualitate. Detaliile sunt concentrate in partea superioara a rochiei, prin combinatia dintre materialele fluide, precum taftaua de matase, si cele compacte, cum este stofa. Accentul se pune mai ales pe contrastul de culoare, iar tinuta, in ansamblul ei, este, pe cat de discreta, pe atat de greu de ignorat.

2. Contrast si iluzie optica 

Combinatia clasica dintre alb si negru pare sa ramana pe gustul designerului Carolina Herrera. Una dintre propunerile ei pentru acest sezon este fusta maxi, realizata din materiale fine, combinata cu topuri simple. Organza este la putere in acest sezon, iar creatoarea suprapune materialul cu imprimeuri grafice pentru a crea un efect 3D.

Citeste continuarea pe acasa.ro ( http://goo.gl/pSN3tC  )
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *