Search for content, post, videos

Modele de pulovere chic, potrivite oricarei ocazii

Am spus deja adio bluzelor lejere de vara si suntem nevoie sa luam în primire puloverele din garderoba. Însa avem adesea tendinta de a asocia acest articol vestimentar cu ceva anost, care nu pot reda senzualitatea feminina, singurul lor scop fiind acela de a ne încalzi. Nimic mai neadevarat! Iata cinci modele de pulovere chic pentru toamna.

Desi au scazut temperaturile, nu este nevoie sa recurgem din start la pulovere de lana. Exista o multime de modele mai putin groase care ne pot încalzi, mai ales daca le asortam si cu o jacheta sau un sacou.

Însa, vrem, nu vrem, nu putem trece cu vederea aspectul cromatic, caci puloverul ales trebuie sa echilibreze perfect întreaga tinuta si, daca se poate, chiar sa o scoata în evidenta. tinuta de mai jos cu fusta în patratele albe, rosii si albastre este completata perfect de puloverul albastru cu buze mari rosii pe el. Daca ar fi fost aleasa o camasa simpla alba, întreaga tinuta s-ar fi transformat într-un outfit de birou fara sare si piper.

Putem fi usor excentrice cand iesim în oras, desi tinuta de mai jos se preteaza si pentru un loc de munca unde nu exista un cod vestimentar impus. Alegeti contrastul între negru si alb, cu modele inovatoare, cum puloverul cu liliac din imagine.

O tinuta total diferita! Iata cum poate fi eleganta redata printr-un pulover alb, cu mesajul Bonjour scris pe el, o fusta neagra dintr-un material apropiat pieii, pantofi cu toc negri si un plic cu imprimeu de leopard, pentru a da un plus de extravaganta unui outfit curat din punct de vedere vestimentar.

Tinute ideale pentru birou

Dupa eleganta suprema, de ce nu si joaca in tinuta?! Iata un look adolescentin, dar potrivit si femeilor adulte prin parul care a luat forma unui coc matur. Daca tinuta vi se pare prea rebela, asortati puloverul cu o pereche de jeansi, pantofi inalti cu plaforma si un plic supradimensionat.

Puloverul corai, plicul de asemenea si luciul roze al pantalonilor este destinat femeilor cu incredere in propria sexualitate. Nu evizat sa il incercati. Daca nu va regasiti in rozul pantalonilor, puteti opta pentru o culoare neutra, precum gri deschis sau crem. Pe de alta parte, nu uitati nici de jeansi, care pot salva aproape orice tinuta in aproape orice moment al zilei.

 

 

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *