Search for content, post, videos

Modele cizme, pantofi si preturi toamna-iarna Deichmann

Noua colectie pentru femei si barbati de la Deichmann se dovedeste a fi cat se poate de accesibila si de in ton cu moda.

La scurt timp dupa New York Fashion Week, avem cum sa alegem dintre unele dintre cele mai dorite modele pentru sezonul rece.

In ceea ce priveste ultimele tendinte in moda de incaltaminte, au aparut deja primele idei entuziaste pentru zilele mai reci.

Bineinteles, sezonul de toamna-iarna 2012-2013 si Deichmann ofera in acest sens o multitudine incredibila de modele elegante de cizmulite.

Modelele de pantofi oferite sunt in mare parte din piele intoarsa, asa cum dicteaza tendintele. Avem obtiunea de a alege intre cizmulite cu toc sau joase si o serie de modele de cizme ortopedice pentru acelea dintre noi care prefera o incaltaminte atat comoda cat si eleganta.

VEZI SI

Toamna-iarna 2012-2013 de la Halle Berry si Deichmann

Iar colectia de anul acesta o are ca imagine pe cunoscuta actrita Halle Berry. Mesajul actritei americane este „I love these shoes!“

Nici domnii nu sunt uitati in acest sezon, iar trendul dicteaza pantofi eleganti care se potrivesc aproape pentru orice fel de tinuta.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *