Search for content, post, videos

Moda vedetelor : Purtati blugii iubitului

 

Cine ar fi crezut ca doamnele vor renunta la blugii lor mulati pentru o pereche de blugi barbatesti? Nimeni, dar totusi se pare ca este mai la moda ca niciodata sa porti blugi iubitului. Din nefericire intentia nu este de ajuns deoarece trebuie sa si stii cum sa-i porti.

Urmatoarele idei va vor fi de folos atunci cand vrei sa imbraci blugi iubitului. – inspiratia este intotdeauna buna, priviti la vedetele care abordeaza acest stil intr-un mod foarte chic. – cautati accesoriile potrivite pentru a avea un stil vestimentar unic – fiti creativ!

Infatisarea tinereasca si mansetele care ar trebui sa ajunga mai sus putin de glezne. Pentru a face tinuta mult mai „casual” intoarceti marginea de la pantaloni de 2-3 ori. Este o tendinta de vara asa ca nu va feriti sa aratati si putina piele.

Exista cateva tipuri de blugi pentru fiecare. Asa ca vezi inainte daca stilul prietenului tau se potriveste si pe corpul tau. Incercati sa combinati blugi prietenului cu tricouri scurte si stramte pentru a crea o nota feminina rezultand o infatisare extrem de moderna cu tendinte de ultima ora. Puteti opta de asemenea si pentru un stil mai barbatesc asortand blugi cu o camasa cu nasturi iar pentru a sublinia latura feminina utilizati o curea in jurul taliei.

Blugii prietenului trrebuie sa fie largi in talie de asta este si necesara accesorizarea cu o curea. Subliniati-va talia prin utilizarea curelei, indiferent de culoare sau marime. Cel mai important lucru este sa nu pierdeti latura feminina, folositi accesori elegante. Cel mai important lucru e sa te simti comfortabil; in functie de gusturile dumneavoastra puteti incalta la aceasta tinuta sandale balerini sau pantofi eleganti. Intoarceti pantalonul pentru a lasa la vedere gleznele.

Citeste mai multe despre Pantalnonii de blugi scurti

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *