19 martie , 2024

Ultimele articole

AcasăMODAModa toamna iarna 2011/2012

Moda toamna iarna 2011/2012

 

 

   Cunoscuta drept designerul unor vedete consacrate, precum Eva Longoria, Angelina Jolie, Beyonce si Catherine Zeta-Jones, Reem Acra a reusit sa includa si in colectia toamna iarna 2011-2012, tinute elegante, avangardiste, extrem de senzuale, relevand cu iscusinta-i caracteristica, atributele farmecului feminin.

   Designerul este de parere ca in prezenta colectie fluxul inspirational a fost vizibil influentat de o amintire din copilarie, si anume de o plimbare la munte, in cautare de chihlimbar, la marginea Beirutului, motiv pentru care podoabele folosite sunt inspirate din universul vegetal si lumea fascinanta a insectelor.

    Colectia s-a impus printr-o gama cromatica mai putin indrazneata, ce domina in nuante pamantii, pornind de la negru si bleumarin pana la variatii de gri, maro, crem, auriu si bej. Optand totusi pentru o imagine feminina senzuala si provocatoare, designerul foloseste albastrul, cunoscut drept o culoare imperiala, capabila sa exprime delicatete, eleganta, rafinament. Remarcam, totodata, cum bratele si decolteul sunt descoperite provocator, iar linia trupului este un adevarat barometru al seductiei.

    Pentru a oferi prospetime colectiei toamna iarna 2011-2012, verdele electrizant pare sa fie perfect in opinia designerului. Astfel, plina de energie, pasionala si in acelasi timp delicata, culoare verde poate oferi acea frumusete tulburatoare ce emana un farmec cald si o senzualitate irezistibila.

Citeste si:  Bluze XXL la moda in toamna 2015

   Finetea voalurilor, fronseurile ce pun in evidenta bustul si subliniaza talia, taieturile incisive si asimetriile provocatoare, faldurile usoare ce invaluie silueta feminina in gratie si mister, toate aceste detalii au reusit sa situeze prezenta colectie in randul acelora cu adevarat impresionante.


 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: