Search for content, post, videos

Lenjerie intima de lux

 

 

   Discreta, insa suficient de fascinanta incat sa te determine sa o porti, provocatoare, dar extrem de feminina, lenjeria intima va ramane intotdeauna arma perfecta a seductiei.    Intrucat nimic nu se muleaza mai bine pe trupul unei femei, precum lenjeria intima de lux, Lyla.ro si besensual.ro iti propun o serie serie intreaga de piese de lenjerie de lux, inclusiv corsete, care sa iti puna in valoare silueta.

Lenjerie intima

   Lenjeria intima de lux reuseste intr-o mare masura sa iti defineasca si, de ce nu, sa iti completeze latura, uneori mai putin indrazneata, a senzualitatii tale.

Lenjerie intima

   Lenjeria sexy este adeseori rascolitoare, atrage atentia si ramane cu siguranta in memoria vizuala a celui care te priveste.

Lenjerie intima

   De cele mai multe ori, combinatia dintre transparent si diafan este perfecta. Nuditate ostentativa? Nici vorba. Este vorba doar de acel dram de sex-appeal si glamour care lasa subtil la vedere anumite … contururi.

Lenjerie intima

   Vestimentatia de budoir abunda adesea in matasuri fine, dantela, broderii sau multa transparenta. Aceasta reprezita simbolul feminitatii prin definitie.

Lenjerie intima de lux

   Pasiunea pentru rafinament se reflecta in croiala acestor obiecte vestimentare. Design-ul poate varia de la elegant la excentric, fara a fi insa vulgar, ci mai degraba ultra-feminin! 

lenjerie intima

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *