Search for content, post, videos

Invata de la Angelina Jolie cum sa porti cu stil rochia neagra

Rochia neagra este simbolul elegantei in moda, iar Angelina Jolie stie prea bine acest lucru. Dovada stau tinutele ei de la gale sau premiere cinematografice. De aceea, jurnalistii revistei americane Elle au si poreclit-o „ingerul negru”. Iata cateva dintre rochiile purtate de actrita in ultimele luni:

Little black dress


La premiera filmului „Maleficent”, de la Tokyo, Jolie a purtat o rochie midi dreapta, semnata de Atelier Versace. Rochia din catifea, fara bretele, se mula perfect pe formele ei, accentuate si cu ajutorul pantofilor cu toc inalt.

La premiera filmului „The Normal Heart”, actrita a venit insotita de Brad Pitt, partenerul sau de viata. Rochia neagra Saint Laurent i-a lasat umerii descoperiti si i-a subliniat atat talia subtire, cat si bustul proeminent, reconstruit complet cu ajutorul operatiilor estetice dupa interventia de dubla mastectomie de anul trecut. Actrita si-a completat tinuta all-black cu sandale cu bareta Mary Janes.

Tot negru a ales Angelina Jolie si pentru premiera de la Shanghai a filmului „Maleficent”. Creatia minimalista semnata Michael Kors a fost accesorizata cu o pereche de pantofi aurii Christian Louboutin.

 Citeste continuarea articolului pe acasa.ro 
loading...
<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *