Search for content, post, videos

Imprimeurile florale, cheia unei tinute elegante si sofisticate

Florile au fost si vor ramane simbolul romantismului. Iar o femeie distinsa si eleganta va alege intotdeauna un material sofisticat pentru tinutele cu care vrea sa iasa in evidenta. Este si motivul pentru care imprimeurile florale sunt menite sa-i dea o alura inconfundabila. Casa de moda Giambattista Valli vine sezonul acesta cu o colectie de printuri cu flori in care predomina broderiile florale elaborate, cu paiete sau margele. Iata cateva dintre creatiile care te pot inspira pentru o tinuta deosebita:

Rochia-primavara

Florile de cires sunt unul dintre simbolurile primaverii, iar designerul italian se foloseste de acest element pentru a crea o rochie foarte feminina, intr-o nuanta roz-somon. Materialul sofisticat si forma asimetrica a compozitiei ii confera delicatete tinutei, completata de elegantul pantof auriu.

Rochia-bijuterie

Rochiile din mateiale pretioase, cu aplicatii florale delicate, sunt perfecte pentru un eveniment in care vrei sa iesi in evidenta si sa atragi atentia si aprecierile tuturor. Bijuteriile statement ale acestei tinute propuse de Casa Valli vin parca in contrast cu finetea imprimeului.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro ( http://goo.gl/SWozEv ) 
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *