Search for content, post, videos

Iata cea mai scumpa rochie din lume. Valoreaza 4,4 milioane de euro

Cea mai scumpa rochie din lume a fost creata de designerul britanic Debbie Wingham si este acoperita de 50 de diamante negre de doua carate, diamante albe si aur.

Rochia a fost lucrata manual timp de sase luni si a fost prezentata la Saptamana Modei din Ucraina, fiind una dintre cele sapte modele de rochii cu diamante create de Debbie Wingham.

Din diamantele incrustate pe rochie, 25 sunt diamante negre de doua carate situate pe fusta, 25 sunt diamante negre situate pe corset iar celelalte pietre pretioase se afla pe piesa detasabila care acopera umerii.

Creata de designerul britanic Debbie Wingham, cea mai scumpa rochie din lume a fost prezentata la Saptamâna Modei din Ucraina. Lucrata manual timp de sase luni, rochia a stârnit opinii diferite la evenimentul organizat în tara vecina. Aceasta este una dintre cele sapte rochii cu diamante create de Debbie Wingham, dar si cea mai scumpa dintre toate.

Debbie Wingham a inceput sa lucreze pe cont propriu in orasul englez Greenwich, la varsta de 18 ani, apoi si-a deschis propiul magazin in Hoxton. Dupa un an, ea a a deschis un showroom in centrul Londrei.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *