Search for content, post, videos

H&M in Romania

 

   Mult asteptatul retailer international, recunoscut pentru hainele mereu in tendinte si la preturi accesibile, si-a deschis primele magazine la noi in tara, in AFI Palace Cotroceni si Unirea Shopping Center. Pana la sfarsitul lunii aprilie, se vor deschide si  celelate magazine  H&M.

   Colectia primavara-vara 2011 continua moda anilor ’60, propunand actualizarea obiectelor de imbracaminte cheie. Dungile sunt piesa de rezistena a colectiei. Acestea abunda in culori precum albastru, auriu si alb. 

   Fustele si rochiile maxi, din materiale fluide, vaporoase, vor fi perfecte atat ziua, cat si seara. Moda mini isi are originea in cea a anilor ’60, cu taieturi drepte si culori puternice. Se poarta tot mai mult fustele cambrate, asortate cu topuri si bluze feminine, genti de umar, sandale cu platforma si ochelari supradimensionati

   Iubitoarele H&M vor putea purta haine din colectia „Conscious” si, in acelasi timp, sa protejeze si mediul! Materialele folosite sunt bumbacul organic, tencel – obtinut din pasta de celuloza – si poliester reciclabil, acestea creand un adevarat white story din dantele, volane si broderie sparta.

H&M

 Oare de ce are acest brand o atat de mare priza la public? Unul dintre raspunsuri ar fi pentru ca H&M are grija de angajatii sai, militand pentru drepturile lor, pentru ca are grija de mediu, prin materialele pe care le foloseste, ocupand locul 5 in lume la folosirea bumbacului organic, si pentru ca insista ca aproape toate hainele lor sa fie spalate la 30 de grade, reducand astfel la jumatate consumul de curent electric si apa.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *