Search for content, post, videos

Hainele care iti afecteaza sanatatea in fiecare zi

Femeile sunt in stare de orice pentru a fi in pas cu moda, insa ar trebui sa tina cont de anumite lucruri care le pot afecta sanatatea in timp. Mai presus de moda se afla sanatatea, de aceea vom discuta de hainele care va pun sanatatea in pericol in fiecare zi.

Pantalon stramti
Majoritatea femeilor poarta blugi stramti sau pantaloni mulati. Multe nu stiu insa ca aceste articole vestimentare pot cauza dureri ale coapselor, ameteala si pot bloca circulatia sangelui, care poate duce la dilatarea vaselor de sange.

Cand va doriti sa achizitionati un astfel de articol ar trebui sa va ganditi de doua ori. Sanatatea este pe primul loc.

Tocuri inalte
Femeile au mai des probleme cu picioarele decat barbatii si acest lucru se intampla adesea din cauza tocurilor. Acestea pot cauza dureri de spate, osteoporoza si probleme cu articulatiile de la genunchi.

Tanga
Lenjeria tanga provoaca o multime de infectii vaginale, iritatii si hemoroizi. Este indicat sa nu-i porti in mod regulat si daca o faci este mai bine sa alegi o pereche de 100% bumbac pentru a permite pielii sa respire.

Sutiene marimea gresita
Sanatatea sanilor tai poate fi afectata sa un sutien nepotrivit. Ba mai mult, pot aparea si dureri de spate.

Bijuterii grele
Colierele grele iti pot provoca dureri in zona spatelui si a gatului, in timp ce o pereche de cercei grei pot sa-ti deformeze lobul urechii.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *