Search for content, post, videos

Haine superbe pentru primavara vara in 2011 de la Donna Karan

 

   Faimosul brand DKNY (Donna Karan New York) ne invita la o promenada inedita pe strazile newyorkeze pentru a savura atmosfera boema care invaluie noua colectie semnata DKNY pentru sezonul primavara-vara 2011.

Cum am putea defini aceasta colectie? Simpla, insa extrem de eleganta si de chic. Te invitam sa intri in atmosfera creata de DKNY special pentru tine!

DKNY 2011

Superbele modele  Heidi Mount, Kori Richardson, Tatiana Turin, Max Motta, Mariya Melnyk si Jasmine Tookes sunt, evident, elementul-cheie al acestei colectii. O parte din sarmul si sex-appeal-ul lor este transferat cu succes si acestei colectii primavara-vara 2011.

DKNY 2011

Colectia DKNY 2011, recent lansata, surprinde perfect ineditul spirit newyorkez in toata splendoarea sa. Colectia este, de fapt, o combinatie intre clasic si modern, formal si casual, office si feminin, vintage si fresh. Tinutele sunt extrem de comod de purtat, emanand in acelasi timp un mister aparte. Eternul mister feminin.

DKNY 2011

Aceasta colectie se adreseaza tuturor femeilor independente carora nu le este teama sa fie indraznete si sa se lupte, zi de zi, cu "jungla" urbana.

DKNY 2011

Donna Karan marturiseste ca sursa sa de inspiratie este orasul New York insusi. Trasaturile sale se regasesc in toate colectiile sale, influentandu-le pana la ultima bucata de material.

DKNY 2011

DKNY imbratiseaza intreaga energie a orasului, dar si luxul si rafinamentul sau rapiditatea si pofta de viata. Tinutele sunt cu adevarat moderne, iar detaliile sunt suprinse cu grija pentru ca rezultatul sa fie unul pe masura asteptarilor. 

DKNY 2011

 

DKNY 2011

 

DKNY 2011

 

DKNY 2011

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *