Search for content, post, videos

Geanta peticita Louis Vuitton

 

   Posetele create de designeri cunoscuti, au devenit in ultima vreme arme de temut in arsenalul oricarei femei care se respecta. Nu numai ca se dovedesc extrem de utile, carand in ele toate cele necesare in viata de zi cu zi dar, in mare masura, dovedesc si puterea femeii care o poarta, succesul ei in cariera, nu oricine permitandu-si un asemenea accesoriu si nu in ultimul rand, cunoastere, ea numarandu-se printre cele cateva care stiu pretui si alege acest tip de poseta.

Desi in principiu posetele sunt un accesoriu utilitar, in ultima vreme ele sunt folosite si pentru comunicare, ele spunand multe despre persoana care le poarta. In general sunt costisitoare insa pretul merita, numai pentru a putea fi vazuta cu un asemenea accesoriu atarnandu-ti cu stil de brat. Dragostea femeilor pentru posete a crescut intr-atat de mult, incat au aparut firme specializate care inchiriaza posete de marca pentru cateva zile, oferind femeilor mai putin instarite sansa de a se face vazuta in compania lor si de a le purta la ocazii speciale.

Gentile Luis Vuitton sunt in topul preferintelor feminine, indiferent de sezon. De-a lungul anilor si-au schimbat stilurile si croiurile dar niciodata tendinta catre frumos, statutul lor iconic si unic.

Starurile de la Hollywood si alte figuri din show bizz nu ezista sa se afiseze in public cu ele deci, nu incape indoiala ca gentile Vuitton sunt cat se poate de "fierbinti".

Mai mult, Louis Vuitton este cunoscut pentru faptul ca obisnuieste sa lanseze noi si noi stiluri incredibile. Asa s-a intamplat si luna trecuta cand, casa de moda a dezvaluit ultima lor aditie in materie de posete de dama, cea despre care au spus ca reprezinta un tribut adus vechii genti peticite, la moda in trecut. Croita din multiple designuri si bucati selectate din posete Luis Vuitton mai vechi, ea este menita a deveni ultimul hit in materie de genti al companiei. Parerile specialistilor inca raman impartite: e o piesa superba sau e uratenia intruchipata? Se va vinde sau va lancezi prin magazinele de profil? Cum si in ce masura se asorteaza cu garderoba cuiva? Mai mult, merita o asemenea creatie 45.000 de dolari?

In orice caz, noua creatie Vuitton a captat atentia cu siguranta, curiosii se aduna in cete si ce e sigur, vor fi destui care sa o cumpere chiar si pentru numele ei, daca nu pentru designul unic.La o prima vedere, este intr-adevar, destul de greu sa privesti acest model fara sa devii confuza. Priveste-o insa destul timp, si te va atrage. Cu siguranta va intoarce multe capete pe strada, va uimi curiosii si ii va face si mai curiosi cand vor afla ca este intr-adevar un Luis Vuitton. O recomandam cu caldura celor dintre voi care vor sa evadeze din clisee si sa incerce ceva cu adevarat deosebit. Din pacate, pretul este inca, destul de prohibitiv pentru o poseta.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *