Search for content, post, videos

FOTO Cum sa porti esarfele in par

Elasticele de par, agrafele si bentitele nu sunt singurele accesorii de par. O esarfa care completeaza o coafura poate oferi acel -je ne sais quoi- unui look aparent banal.

 

Nu exista multe reguli pentru coafurile accesorizate cu esarfe. Singura recomandare este ca materialul esarfei sa nu fie nici prea gros, nici prea rigid, astfel incat sa poata fi manevrat in functie de preferinte.

Lungimea esarfei pe care o alegeti pentru a o ingloba in coafura trebuie sa fie potrivita lungimii si desimii parului. Este de la sine inteles ca, daca aveti parul scurt si aveti un sal lung de un metru si jumate si lat de 50 de centimetri, acesta va arata mai degraba ca un prosop in cap decat ca un accesoriu.

Pentru o coafura cu esarfa, este indicat ca acestea sa nu fie prea lungi sau prea late, cu toate ca va puteti juca si cu dimensiuni mai mari daca aveti parul mai lung si/sau mai des.

Folositi-va de ace simple sau ace speciale pentru coc pentru a fixa esarfa in par. Materialele fine aluneca pe par, motiv pentru care nu vor sta pe cap daca nu le fixati cu ace.

Tineti cont si de aspectele cromatice atunci cand alegeti esarfele pe care sa le puneti in par. Daca aveti o tinuta dintr-o singura culoare, monocroma, atunci optati pentru esarfe cu modele cat mai colorate. Daca hainele pe care le purtati au deja suficienta varietate cromatica, atunci optati pentru o esarfa uni.

 

<

1 comment

  • <cite itemprop="author">tianatiana</cite>

    Am onoarea de a te invita pe Pinzet. http://www.pinzet.com , loc in care poti posta, descoperi, socializa, impartasii, lucrurile interesante descoperite de tine navigand pe net, si le poti face cunoscute prietenilor instantaneu prin legarea la timelineul tau Facebook, la contul tau Twitter si la site-ul sau blogul tau personal. E cool si creeaza Dependenta !!! Pentru a intelege exact ce este Pinzet, poti accesa http://www.pinzet.com/Ce-este-Pinzet . De asemenea, pentru intelegerea modului in care poti utiliza platforma acceseaza http://www.pinzet.com/­Pagina-Suport Ia in considerare si faptul ca http://www.pinzet.com este o formidabila platforma pentru promovarea micilor afaceri, proiecte personale, actiuni caritabile, etc, complet gratuita…, sau un spatiu in care iti poti organiza planse cu produsele favorite, cu pozele personale, cu video-urile tale favorite !!! Poti, totodata sa vizitezi chiar pagina mea personala http://www.pinzet.com/tiana Be Cool, Be Fancy, Be Hot … Be PINZET !
    Cu bine , Tiana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *