Search for content, post, videos

FOTO Rochii de Oscar: cum au aratat cel mai bine imbracate actrite de la Hollywood

Tinutele caracterizate de culorile pale au dominat noaptea celei de-a 85-a editie a premiilor Oscar de la Hollywood, desfasurate duminica noapte.

Actrite celebre si premiate la Oscar 2013 au ales nuante pale de la ivoriu la nud pentru cea mai eleganta noapte a anului. Anne Hathaway, Jennifer Lawrence, Zooey Deschanel si Charlize Theron sunt doar cateva dintre vedetele etichetate drept cel mai bine imbracate actrite de la Hollywood.

Actrita Anne Hathaway a impresionat pasind pe covorul rosu atat prin rochia ivorie marca Prada, cat si prin prestatia ei din filmul „Les Misérables”, care i-a adus premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar.

La doar 22 de ani, Jennifer Lawrence a devenit a doua cea mai tanara actrita care a castigat un premiu Oscar la categoria „Cea mai buna actrita in rol principal”, pentru reprezentatia ei din filmul filmul „Silver Linings Playbook“. Pentru aceasta ocazie, tanara Jennifer Lawrence a optat pentru o rochie de printesa, intr-o nuanta pala, marca Dior Haute Couture.

Jessica Chastain a ramas doar cu nominalizarea primita la premiile Oscar 2013, pentru rolul din filmul „Zero Dark Thirty”, dar a impresionat pe covorul rosu in rochia Armani Prive de nuanta cuprului.

Reese Witherspoon a optat pentru o prezenta electrica, de-a dreptul, purtand o rochie albastra-albastra, creatie Louis Vuitton.

Actrita Zoe Saldana a preferat o rochie marca Alexis Mabille Couture, al carui alb se termina in nuante de gri si negru la baza, in valuri.

Frumoasa Charlize Theron, tunsa scurt si sexi, a impresionat, la randu-i, in rochia tip coloana de la Dior Haute Couture.

FOTO REUTERS
1 Anne Hathaway


2 Charlize Theron


3 Jennifer Lawrence


4 Jessica Chastain


5 Diane Kruger


6 Elizabeth Banks


7 Emma Roberts


8 Fan Bingbing


9 Geogina Chapman


10 Irina Shayk – fotomodel rus


11 Jaime King


12 Jessica Lowndes

13 Kerry Washington – prezentatoare


14 Kristen Stewart


15 Lili Simmons


16 Lily Collins


17 Zooey Deschanel

18 Reese Witherspoon


19 Zoe Saldana

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *