Search for content, post, videos

FOTO Rochia cu imprimeu potrivita fiecarei siluete

Orice fel de situeta – para, atletica sau dreapta, adica fara forme – are o rochie care o completeaza si ii compenseaza lipsurile sau ii ascunde surplusurile.

 

Rochia perfecta pentru silueta para

 

Femeile care au silueta para sunt inguste in talie si in umeri, dar supradimensionate in zona soldurilor. Insa doar pentru ca au soldurile late nu inseamna ca nu pot avea picioare frumoase! Dimpotriva. De fapt, femeile cu silueta para au, de regula, picioare demne de a fi aratate. Din acest motiv, rochia perfecta pentru aceasta forma a trupului este cea scurta, usor pe linia taliei. Ca sa atragi atentia asupra taliei inguste si a ascunde latimea soldurilor, optati pentru o rochie cu degradeu – adica o rochie care sa fie mai deschisa la culoare in zona bustului si a taliei si sa se inchida, treptat, la culoare in zona soldurilor, pana la tiv.

 

 

Rochia perfecta pentru silueta atletica

 

Femeile cu silueta atletica, adica mai late in umeri si fara prea multe forme feminine, pot compensa prin rochia potritiva. Aceasta trebuie sa fie prinsa in talie, pentru a scoate in evidenta mijlocul, si nu foarte mulata in rest. Totodata, decolteul trebuie sa fie cat mai feminin, cu alte cuvinte, nu drept. Un decolteu in V sau unul usor in valuri ofera feminitate siluetei.

 

 

 

Rochia perfecta pentru silueta dreapta

 

Femeile cu silueta dreapta, adica cele lipsite aproape total de forme feminine, fund, sani si solduri, au nevoie de rochii cu valuri pentru a compensa formele pe care natura nu li le-a oferit. Rochia perfecta pentru femeia cu silueta dreapta trebuie sa aiba, in primul rand, cupe in zona bustului (sau sa purtati un sutien cu burete), dar si valuri de material in zona soldurilor.

 

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *