Search for content, post, videos

FOTO Lungimea fustei tale dicteaza cat de «usoara» esti! Iata cum

Modul in care ne imbracam este deseori asociat cu comportamentul nostru sexual, mai ales in ultimul secol in care moda a ajuns sa fie cat se poate de permisiva.

Pe baza acestui lucru, o studenta din SUA a creat un model fotografic al felului in care este perceputa femeia, in functie de lungimea fustei pe care o poarta. Perceptia este aceeasi, potrivit studiului realizat de Rosea Lake, atat din partea barbatilor cat si din partea femeilor.

Se pare ca americanca a dat lovitura avand in vedere ca fotografia realizata de ea a fost apreciata de sute de mii de persoane.

Astfel, in functie de lungimea fustei, o femeie este categorisita de la pudica pana la … depravata. Mai pe scurt, cu cat este fusta mai scurta, cu atat o femeie este perceputa drept o tinta usoara, o dama de companie sau chiar o nimfomana.

Totodata, fusta lunga este sinonima cu respectul, iar minijupa instiga la indecenta si depravare.

„Masuram femeile din priviri, la fel cum citim un cilindru gradat, dar nimeni nu recunoaste asta, pentru ca este o rautate. Imaginea aceasta este o descriere destul de precisa referitoare la modul in care sexul slab este catalogat“, a explicat Rosea Lake.

 

Dovedit stiintific: aratam mai bine cand purtam pantofi cu toc inalt

<

3 comments

  • <cite itemprop="author">makomaus</cite>

    Corect

  • <cite itemprop="author">george_alex86</cite>

    mai toate sunt usoare in ziua de azi….daca si tu esti greu la portofel

  • <cite itemprop="author">Dulau Batran</cite>

    Depinde şi cum arată femeia. O fi la ea în america. Nu am observat asta la noi. Şi numărul celor cu fustă maxi, pe care le-am dus în pat, este net superior celor cu minijupă. Aşa că abureală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *