Search for content, post, videos

Fii diva plajei! Iata ce costume de baie inedite propun marile case de moda!

Soarele straluceste deja puternic si esti cu siguranta cu gandul numai la vacanta. Daca ai inceput sa cauti un costum de baie, inspira-te din modelele propuse de marile case de moda. Iata care sunt tendintele sezonul acesta:

Costumul intregCostumul intreg nu este deloc o piesa vintage, asa ca cine are un pic de burtica pe care ar vrea sa o ascunda cat mai bine poate opta cu succes pentru acest model. Casa de moda Victoria’s Secret propune un model in doua culor fara bretele. Dungile laute au tocmai rolul de a masca eventualele forme mai plinute si de a sublinia si a atrage atentia asupra bustului.

Tezuk propune, in schimb, costumul de baie cu decolteu adanc in „V”, care alungeste vizual formele. Materialul, care imita dantela, este foarte elegant si va face din tine o diva a plajelor.

Poti alege, in schimb, un model precum cel propus de Triumph. Croiala inedita, cu spatele aproape gol, subliniaza perfect talia. In plus, rascroitura de la coapse iti va face picioarele sa para mult mai lungi.

Costumul din doua pieseCand vine vorba despre costumele de baie din doua piese si aici modelele sunt dintre cele mai variate. Victoria’s Secret propune unul cu sutienul balconette si un slip cu talie inalta, care le avantajeaza in special pe femeile inalte, dar care au un pic de burtica.

Continuarea articolului si galerie foto pe acasa.ro
<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *