Search for content, post, videos

Fascinația negrului în noua colecție a casei de bijuterii Roberto Bravo

Încă din vremuri străvechi, negrul a exercitat o fascinație aparte în vestimentație și în ceea ce privește podoabele ornamentale. Colecția “Black Magic” de la Roberto Bravo este inspirată din simbolurile feminitatii și frumuseții seducătoare din toate timpurile , punând accent pe reflexiile fermecătoare ale negrului în bijuterii montate manual, exclusiv din metale și pietre prețioase, cu un design îndrăzneț și provocator, perfecte pentru femeile puternice, care nu se tem să fie remarcate.

Misterios și incitant, negrul amintește de întunecimea nopții. Un simbol puternic al senzualității și un reper al eleganței. Colecția “Black Magic” va avea un efect magic asupra tuturor celor care vă vor admira purtând bijuteriile cu sclipiri întunecate, fie că sunt inele, coliere sau cercei! Îndrăzniți!

—————————————————

Despre Roberto Bravo

Fondată în anul 1948, casa de bijuterii Roberto Bravo este prezentă în lume cu 130 de magazine și puncte de vânzare. Incepând cu anul 1997, compania a ales ca strategie de extindere francizarea la nivel internațional.
Ca brand cu o experiență de peste 65 ani în domeniul bijuteriilor unicat, unde trecerea timpului își pune amprenta asupra calității produselor și serviciilor sale, Roberto Bravo dovedește, astfel, că această experiență face diferența.

Pentru mai multe detalii despre colecțiile Roberto Bravo accesați http://www.robertobravo.com și
https://www.facebook.com/#!/pages/Roberto-Bravo-Boutique-Romania/526715604037720

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *