Search for content, post, videos

Exprimă-ţi stilul cu noua serie de talismane Alfabet şi Simbol de la PANDORA

Noua Serie de talismane Alfabet şi Simbol de la PANDORA oferă combinaţii personalizate care îţi oferă posibilitatea de a forma nume importante pentru tine şi a exprima înţelesuri apropiate de inima ta.

 

De la începuturile brăţării, acum 7.000 de ani, simbolurile au fost folosite ca o formă de expresie creativă, de multe ori având proprietăţi de talisman. Aducând un omagiu ideii originale a brăţării cu proprietăţi de amuletă şi adoptând trendurile de personalizare şi substanţă, PANDORA dezvăluie noile sale talismane cu simboluri. Prezentând şase simboluri ale iubirii, norocului şi credinţei – pace, potcoavă, hamsa, trifoi cu patru foi, inimă şi cruce – noua serie Simboluri te ajută să-ţi creezi expresia personală a unor semnificaţii cu rădăcini adânci.

 

Având suprafeţe oxidate, piesele din argint 925 şi zirconiu cubic oferă sentimentul frumos al unei lumi străvechi. Talismanele uşor adaptabile pot fi purtate pe orice brăţară PANDORA sau aproape de inimă, ca pandantive pentru lănţişoare.

 

Simplă, dar plină de forţă, noua serie de 26 de litere este realizată din argint 925 şi micro-seturi de zirconiu cubic. Suprafaţa fiecărei piese este oxidată, pentru a da fiecărui talisman o senzaţie vintage, dar modernă. Scrie propriul tău mesaj, combinând aceste iniţiale cu simbolurile iubirii, credinţei şi norocului sau cu talismanele PANDORA preferate.

 SPS_MO_SILVER_01_SUM14 SPS_MO_SILVER_02_SUM14 SPS_MO_SILVER_03_SUM14 SPS_MO_SILVER_04_SUM14

DESPRE PANDORA

Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA cuprind momentele de neuitat ale vieţii. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă şi sunt distribuite în mai mult de 80 de ţări, din şase continente, prin aproximativ 10.300 de puncte de vânzare, incluzând peste 1.100 de magazine-concept.

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA este listată public la bursa NASDAQ OMX din Copenhaga. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.net sau găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net.

 

 

 

<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *