Search for content, post, videos

Cum sa porti o esarfa

 

Cum sa asortezi o esarfa ?

Esarfa, un articol care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba, poate oferi nenumarate posibilitati de a iti improspata tinuta.

Esarfele se gasesc intr-o varietate de materiale: de la lana, matase, casmir precum siin diverse stiluri si marimi.

Le poti gasi in forma de patrat, dreptunghi sau cele lungi tip fular. Unele esarfe au margini tivite iar altele franjuri. Depinde de tine cum sa iti alegi esarfa care sa ti se potriveasca tinutei.

Acestea pot fi purtate in mai multe feluri: pe post de sal, curele, bentita, pareo sau chiar in forma de geanta.

Daca doresti sa le porti in par le poti infasura in forma unei bentite sau iti poti lega parul cu ea. O alta modalitate este sa iti faci un turban dintr-o esarfa pe care il poti purta la plaja cand iti uiti palaria in camera.

esarfa lunga

La gat o poti purta pentru a iti adauga o pata de culoare la o tinuta prea simpla sau un strop de feminitate la un costum clasic. O poti purta in forma de cravata sau o poti infasura de cateva ori in jurul gatului. O esarfa intr-o singura culoare purtata de-a lungul bluzei iti poate creea impreisa de lungime.

esarfe

O alta modalitate de a purta esarfa este pe post de curea la blugi. Alege o culoare pastel si fa-i un nod intr-o parte.

Esarfele poti sa iti schimbe o tinuta simpla intr-una unica. Varietatea de tesaturi, culori si stiluri ale esarfelor fac din ele un accesoriu excelent. Puteti gasi aasdar pentru orice tinuta o esarfa care sa mearga cu ea.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *