Search for content, post, videos

Cum sa porti marsala, culoarea anului 2015!

Marsala, un soi de rosu brun, este culoarea anului 2015. Expertii se asteapta ca aceasta nuanta sa fie rapid imbratisata de femei, dar si de designerii de interioare.

Expertii de la Institutul Pantone, cei insarcinati sa desemneze cate o culoare pentru fiecare an in parte, au ales pentru urmatoarele 365 de zile marsala, o nuanta foarte speciala de rosu, cu subtonuri de maro si irizatii metalice. Culoarea, care primeste numele de la vinurile italienesti din regiunea Marsala, este calda si are personalitate, este o nuanta a armoniei si a sigurantei, sustin expertii.

Marsala emana eleganta, asadar este de asteptat sa se regaseasca in anul care vine pe marile podiumuri, in prezentarile de moda. Marile case de moda au introdus-o inca din 2014 in colectiile lor.

Culoarea a fost initial o nuanta creata pentru make-up. De aceea ea poate fi regasita cu usurinta atat printre nuantele de farduri, rujuri, cat mai ales printre cele de oja. Astfel, machiajul in aceste tendinte a devenit deja o obisnuinta si, cu atat mai mult, el va fi prezent in anul care urmeaza.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *