Search for content, post, videos

Cum sa asortezi culorile. Scurt ghid de combinatii permise

Marea dilema atunci cand te imbraci este cum sa combini corect culorile astfel incat sa nu creezi o tinuta tipatoare sau kitch. Iata mai jos un scurt ghid al folosirii nuantelor in asocieri potrivite.

Accesoriile, pata de culoare a tinutelor uni

De multe ori preferam tinutele uni chiar de teama de a nu gresi. E drept ca o tinuta all black sau all white este foarte eleganta, insa atunci cand folosesti culori prea terne hainele tind sa devina plictisitoare si nici chiar tu sa nu te mai regasesti in ceea ce imbraci zi de zi.

Noile colectii de moda au pus la bataie tinute in combinatii inedite de culori contrastante sau cel putin accesoriile sunt menite sa sparga monotonia.

 

Asadar, daca ai ales o tinuta nude, incearca sa eviti ca si geanta si pantofii sa fie tot in aceleasi nuante. Opteaza pentru o pata de culoare. La o rochie crem se asorteaza perfect o pereche de pantofi rosii sau o geanta mare verde.

Albul se potriveste cu aproape oriceAlbul, spre exemplu, merge fara probleme cu aproape orice alta culoare, mai ales cu nuantele pastelate pe care le vei gasi in toate colectiile acestei veri.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *