Search for content, post, videos

Cum alegi tinuta potrivita pentru Paste. Maurice Munteanu si Raluca Badulescu iti dezvaluie secretul

Cum alegi tinuta potrivita pentru Paste. Maurice Munteanu si Raluca Badulescu iti dezvaluie secretul

Vrei sa afli cum alegi tinuta potrivita pentru Paste? Maurice Munteanu si Raluca Badulescu iti dezvaluie care este, de fapt, secretul.

Cei doi jurati ai emisiunii Bravo, ai Stil! Celebrities au fost invitati in matinalul de la Kanal D – Dimineața cu noi. Cu aceasta ocazie le-au dezvaluit telespectatorilor mai multe trucuri pentru a arata impecabil la masa de sarbatorile pascale, indiferent de locul in care petrec alaturi de cei dragi.

Citeste si: Ce sa ai neaparat pe masa de Paste ca sa ai noroc tot anul

Cum alegi tinuta potrivita pentru Paste?

Se pare ca o varianta nefericita este cea in care o doamna sau domnisoara alege sa combine o fusta scurta cu un top care are un decolteu generos. Este incomod sa stai asa la masa de Paste, dar si nepotrivit caci poti dezvalui mai mult decat iti doresti atunci cand se consuma preparatele.

Insa, nici o varianta prea comoda, cum ar fi un trening, nu este una prea reusita, ne asigura Maurice Munteanu.

„Prima chestie pe care vreau să o punctez este că eu am o problemă cu acest relaxat, prea relaxat. Aici avem o problemă. Foarte multă lume are tendința de a face lucrurile, stilistic vorbind, de asemenea manieră încât totul devine prea relaxat”, a dezvaluit juratul Bravo, ai stil! Celebrities.

Maurice Munteanu si Raluca Badulescu iti dezvaluie secretul

Un alt aspect la care trebuie sa fie atente doamnele si domnisoarele care au un bust generos. Ce tip de imbracaminte trebuie, de fapt, sa evite?

„Daca ai un bust mai generos, a se evita tipurile astea de oversized, de bluze cu volum, in general chestiunile de tip balon”, a declarat si Raluca Badulescu.

La barbati, pot alege o tinuta casual, nici prea eleganta, nici prea relaxata. Insa, trebuie fiecare accesoriu ales in functie de forma corpului.

„Daca nu avem o silueta trasa prin inel, putem echilibra situatia asta cu o talpa mai prezenta si cu un T-shirt sau o camasa mai loose”, a mai completat Maurice Munteanu, la Dimineata cu noi.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *