Search for content, post, videos

Cum alegi tinuta perfecta pentru nunta prietenei tale cele mai bune, in functie de culoarea parului

Se apropie nunta prietenei tale cele mai bune si inca nu ti-ai ales tinuta pentru pasul cel mare.

Esti una dintre domnisoarele ei de onoare, totul perfect pana aici, dar totusi nunta ei se apropie cu pasi repezi si inca nu te-ai gandit ce tinuta vei alege sa porti la un eveniment atat de important. 

In nici intr-un caz nu vei alege o rochie de culoare alba! Cea mai mare greseala pe care multe femei tind sa o faca atunci cand sunt invitate la o nunta este sa aleaga o tinuta de culoare alba la o nunta.

Rochie alba va purta doar mireasa, este singura care trebuie sa iasa in evidenta in acest fel.

Alege rochia potrivita in functie de culoarea parului:

Roscata, Daca esti purtatoarea acestei frumoase culori de par o tinuta neagra este perfecta pentru tine. Nuantele puternice, argintiu, auriu, albastru electric sau negru sunt nuantele pentru rochii perfecte pentru roscate. Rosul va face din tinuta sa para ca un ou de paste.

Bruneta. Brunetele pot sa poarte de culori deschise, pana la cele mai inchise. Nuantele potrivite pentru aceasta culoare de par sunt: rosu intens, corai, albastru electric, negru, auriu, argintiu, galben.

Blonda. Daca faci parte din categoria purtatoarelor de blond, ai foarte multe posibilitati in alegerea unei rochii perfecte pentru acest eveniment: Rosul intens, albastru electric, verde smarald, corai, auriu, argintiu.

Ideea este ca o tinuta simpla, va cantari mereu mai mult decat o tinuta sofisticata cu un aer chicios.

Accesoriile sunt si ele o parte importanta in alegerea tinutei. Cele simple iti vor da un aer de simplitate, feminitate, cele sofisticate iti vor da un aer bineinteles sofisticat, iar cele chicioase, precum le este numele. Trebuie de retinut ca ele trebuie alese in functie de rochie sau invers.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *