Search for content, post, videos

Corsetul, mereu in prim planul modei feminine

 

   Au fost vremuri in care corsetul reprezenta unul dintre cele mai importante piese vestimentare, un accesoriu care si-a inceput istoria in evul mediu si care a ajuns in perioada secolelor 17-19 sa fie purtat atat de femei cat si de barbati. Si-a trait perioada de maxima glorie incepand cu secolul 19, destinat exclusiv femeilor, a disparut pe neasteptate o vreme scurta pentru a reveni in moda in ultimele decade, parca mai mult ca niciodata. 

    Ca piesa vestimentara corsetul se remarca printr-o senzualitate deosebita, oferindu-i femeii sansa de a-si evidentia formele naturale fara a se supune dietelor si efortului fizic. Creat din materiale elastice, corsetul strange talia creand imaginea unui corp ideal fiind destinat in exclusivitate pentru imbunatatirea imaginii estetice a femeii. Scoate in evidenta gratia, feminitatea si frumusetea femeii si in acelasi timp ii ofera si un plus de incredere in propriile ei farmece, o evidentiaza in societate si atrage privirile celor din jur, deopotriva cele ale barbatilor cat si ale celorlalte femei.

 Dintre zecile de modele pe care le gasiti 
pe situl Perfect Diva
va prezentam 3 dintre si anume : Gloria, Irma, Naomi.

     Nu va ingrijorati de istoria si vechimea acestui accesoriu. Chiar daca se purta si in trecut, in timp, meseria de a fabrica corsete s-a transformat intr-o adevarata arta, acest obiect vestimentar devenind in ultima perioada un exemplu de creativitate si frumusete pe care nu orice accesoriu vestimentar il poate oferi. Sunt disponibile intr-o mare varietate de modele, incepand cu cele de lenjerie si incheind cu cele care pot fi purtate in public, fabricate din cele mai diverse materiale, decorate cu cele mai deosebite cusaturi si in cele mai variate culori. In materie de corsete, limitele sunt impuse doar de imaginatia si de gusturile celei care si le alege.

     O colectie impresionanta de modele de corsete am gasit la categoria lenjerie de pe situl Perfect Diva. Si da, se gasesc suficient de multe modele care pot fi purtate casual, pe deasupra imbracamintii, nu doar ca si obiecte de lenjerie, la evenimente speciale, aniversari sau iesiri in oras in locuri mai selecte. Cei de la „perfectdiva” au chiar si o promotie speciala, oferind doua modele de corset la alegere la un pret imbatabil de 249 de lei pentru ambele. Nu treceti cu vederea modelele Gloria, Irma sau Naomi, trei dintre cele mai senzuale si ma deosebite corsete din oferta prezentata mai sus. Sunt cele la care ne-am oprit pentru a le admira intaia oara dar, va asiguram ca toate modelele sunt speciale si extrem de frumoase, oferta incluzand corsete pentru toate gusturile.

    Pentru un plus de senzualitate si frumusete, daca vreti sa intoarceti priviri pe oriunde treceti, includeti in garderoba cateva modele de corsete. Nu veti avea decat de castigat! Spor la cumparaturi!
 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *