Search for content, post, videos

Colectia Resort 2012 Zac Posen

   Zac Posen, unul dintre cei mai populari designeri americani, a reusit sa creeze modele impresionate pentru colectia Resort 2012, lucru ce nu mai uimeste pe nimeni deoarece rochiile sale de cocktail in stil „old Hollywood” au devenit favorite printre celebritati precum Natalie Portman, Rihanna, Katen Winslet, Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Mischa Barton, Beyonce Knowles. 

    Daca pentru colectia toamna iarna 2011/2012 designerul nu a excelat prin modele vibrante care sa taie respiratia celor prezenti, iata ca pentru Resort 2012 Zac Posen a decis sa dea frau liber creativitatii sale debordante, iar rezultatul a fost impresionant, datorita maiestriei croielilor, dar si viziunii sculpturale asupra tinutelor create. In jurul siluetei, designerul a creat structuri de volane din tull iar rochiile de cocktail au constituit un adevarat omagiu adus feminitatii sofisticate.

    Tesaturile rafinate, varietatea de culori nobile, precum si o serie de detalii, precum pliurile, volanele, broderiile, au fost cateva dintre caracteristicile care au incadrat rochiile de seara din prezenta colectie in categoria rochiilor de lux, demne de covorul rosu sau, de ce nu, de alte ocazii memorabile, pline de farmec.

    Iata ca si de aceasta data, rochiile lungi, stralucitoare, din materiale fluide, vaporoase au tradat linia extrem de romantica a creatiilor renumitului designer, castigand admiratia iubitoarelor de moda care, cu siguranta, viseaza sa aiba in propria garderoba cel putin o piesa din celebra colectie. 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *