Search for content, post, videos

Colectia primavara vara 2011 de la Mango

 

 

   Talentata actrita Scarlett Johansson promoveaza colectia primavara-vara 2011 pentru brand-ul spaniol Mango. Superba actrita care a ales o noua coafura pentru aceasta campanie arata de-a dreptul spectaculos, intrucat sarmul sau se muleaza perfect pe fiecare item vestimentar in parte.

 

Poti alege tinuta care se potriveste atat personalitatii, cat si siluetei tale, dintr-o sumedenie de modele propuse in noua colectia primavara-vara 2011 de la Mango.

Colectia primavara-vara 2011 Mango
 

Pentru acest sezon, Mango a ales sa colaboreze cu frumoasa actrita, care este ambasadoarea acestui brand inca din anul 2009. Campania de promovare a fost montata la Casa la Ricarda din Barcelona de catre Mario Sorrenti. Campania este fara indoiala una cat se poate de interesanta nu numai datorita modelelor de haine prezentate, ci si datorita modelul care exceleaza prin frumusete si rafinament.

Colectia primavara-vara 2011 Mango

Colectia primavara-vara 2011 de la Mango este intitulata „Modernist Resort” si se inspira din moda anilor ’70, fiind una dintre cele mai in voga tendinte la ora actuala. Obiectele vestimentare sunt casual, insa sunt invaluite in acelasi timp si de o aura plina de eleganta. Printurile si stilul navy domina aceasta colectie. Accesoriile sunt relativ discrete pentru a nu fi considerate centrul de interes al colectiei.

Colectia primavara-vara 2011 Mango
 

Mango a realizat inca o data o campanie reusita, reunind in colectia sa de primavara-vara 2011 simplitatea si atentia minutioasa asupra detaliilor.
 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *