Search for content, post, videos

Colectia de primavara ZARA 2011

 

   Confortul maxim si feminitatea dusa la extreme sunt cele doua trasaturi de baza care ar putea descrie cel mai bine colectia de haine Zara, lansata special pentru luna martie a anului 2011.

   Obiectele vestimentare semnate de Zara sunt caracterizate printr-o simplitate sofisticata, fara a folosi in exces accesorii sau detalii. De fapt, tocmai acest aspect face aceasta colectie sa fie atat de impresionanta.

   Nimic nu este mai incantator precum o tinuta simpla, dar de efect. Iti place sa fii admirata? Sa fii tinta privirilor admirative? Iti place sa fii complimenatata pentru bunul gust pe care il infatisesi? Ei bine, Zara iti ofera o mana de ajutor in acest sens.

   Colectia martie 2011 de la Zara emana foarte mult confort. Explozia de culori vii, deschise, luminoase, adauga un plus de feminitate colectiei. In acest sezon, iti este permis orice, chiar sa si incalci orice regula nescrisa care tine de domeniul modei.

   Daca vrei sa combini culori precum galben, portocaliu, rosu sau roz, nu ai decat! Imaginatiei tale i se da unda verde. Totusi, pentru a aduce putin echilibru tinutei tale, asorteaza astfel de culori cu negru, alb sau nude. Asadar, culori „tipatoare” precum verde neon, portocaliu sau fuchsia pot fi "imblanzite" cu ajutorul tonurilor luminoase sau neutre.

Zara 2011

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *