Search for content, post, videos

Colectia de haine Orla Kiely primavara vara 2011

 

 

 

            Colectia de haine  semnata Orla Kiely este una diafana si extrem  de surprinzatoare. Daca  vei opta pentru  modelele  propuse in cadrul  acestei colectii, garderoba ta  va deveni mai feminina si eleganta, putand fi imbogatita cu  trenciuri  rafinate, rochii diafane sau bluze chic si flirty.

           Colectia Orla Kiely este mai degraba un mix de tonuri  neutre „cuminti” si nuante electrizante, menite sa-ti puna sex-appeal-ul  in valoare si sa-ti ofere un look rafinat, deosebit de placut. Aceasta combinatie de culori total opuse aduce , de fapt, un echilibru  colectiei, deoarece se incadreaza in randul  obiectelor vestimentare care reusesc  sa satisfaca unele dintre cele  mai diversificate cerinte, in materie de moda.

        Daca tanjesti dupa un look  proaspat, romantic si nonsalant,  opteaza  pentru  rochiile sau fustele mini din aceasta colectie care emana feminitate absoluta si iti ofera acel aer adolescentin, plin de candoare.

         Imprimeuri si iar imprimeuri! Poate ca ai auzit aceasta expresie in nenumarate randuri, insa se pare ca este definitorie pentru noul sezon estival.  Paleta  cromatica este extrem de diversificata, intrucat variaza  de la tonurile  sobre de  negru , gri, bleumarin, la tonurile diafane de alb, bej, galben, oranj si verde.

      De remarcat este ca actuala colectie ofera acel aer vintage, regasit extrem de des in colectiile a numerosi designeri  din acest sezon, reusind sa-ti contureze personalitatea intr-un mod cu totul inedit. 

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *