Search for content, post, videos

Colanti cu imprimeuri

   In ultimul timp designerii au impus un nou trend, al colantilor cu imprimeuri. Chiar daca nu esti o fashionista convinsa colantii cu imprimeuri iti vor atrage cu siguranta atentia. Ii poti alege in imprimeuri geometrice, florale sau digitale.Interesante sunt culorile pe care designeri le-au folosit in colectiile lor: de la culorile curcubeului la cele clasice.

   Colantii cu imprimeuti ii poti purta la un eveniment special sau chiar la o tinuta casul. Alege un top lung pentru partea de sus si o pereche de pantofi cu toc

Stilisti ne sfatuiesc sa avem cel putin o pereche de colanti cu imprimeuri in dulap pentru ca se pot purta foarte usor cu un tricou, cardigan lung uni;si esti gata de plecare.

colanti 2011

 

   Alege colantii cu imprimeuri in functie de silueta ta. Daca esti mai slabuta alege-i pe cei cu imprimeuri cat mai mari, florale sau geometrice pe cand daca esti mai plinuta alege-i pe cei cu imprimeuri mici si dungi verticale.

colanti 2011colanti 2011

 

   Pentru serile festive poti indrazni colanti cu imprimeuri animale in special cele de feline. Asociate cu un top neutru simplu, o vesta de piele si o pereche de boine cu platforma sunt o idee de tinuta simpla si chic care va iesi din anonimat.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *