Search for content, post, videos

Charm si eleganta in toate culorile curcubeului

Da! Sezonul acesta se poarta toate culorile curcubeului in toate nuantele cu putinta! Cel putin aceasta este propunerea prestigioasei case de moda Chanel. Iata cateva dintre creatiile designerului Karl Lagerfeld:

Rochia din crep si dantela

O tinuta vesela, plina de optimism este rochia din crep cu finisaje din dantela ghimpura. Imprimeul materialului este cel care da greutate intregii tinute – pare ca un pictor si-a incercat tonurile de culoare. Pana si bratara din rasina transparenta, cu bucati de material incrustate, are personalitatea ei. Si daca pana acum nu aveam voie sa purtam soseste cu pantof elegant, iata ca Chanel ne da binecuvantarea si imbraca piciorul pana la genunchi cu ciorapi din bumbac peste care incalta pantoful din piele cu toc de 10 centimetri.


Bluza din tweed

Tweed-ul in nuante de roz neon si perle de marimea unui mar sunt o alta propunere a designerului de origine germana. Bluza scurta din tweed, stransa pe talie cu elastic, combinata cu o pereche de pantaloni din bumbac accesorizati si ei cu o betelie lata din acelasi tweed roz. La aceasta tinuta Lagerfeld a asortat o geanta plic cu clapeta cu imprimeu trompe l’oeil.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro ( http://goo.gl/kynoG9  )
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *