Search for content, post, videos

Ce se poarta primavara aceasta

 

 

 

 

 

 

 

   Inca nu este prea tarziu sa incepi sa iti pregatesti garderoba de primavara. A venit vremea sa fii cat se poate de fresh, iar acest lucru se reflecta, in primul rand, in maniera in care reusesti sa imbini, cat mai armonios, diversele obiecte vestimentare. 

 

   Pentru ca este primvara, a devenit tot mai la moda sa porti tesaturi fine, materiale fluide, usoare, transparente si mai ales noile imprimeuri de inspiratie orientala.
 
 
   Opozitia masculin-feminin este prezenta in creatiile de moda internationale, fiind reliefata prin intermediul hainelor care imbina cu succes atat stilul masculin, cat si pe cel feminin. Eleganta unui costum tipic barbatesc reuseste sa intreaca uneori farmecul oricarei piese feminine. Costumatiile cu influente masculine sunt impunatoare si fermecatoare, fiind recomandate in garderoba fiecarei femei care se respecta. 
 
 
   Sezonul acesta poate fi definit ca fiind unul electrizant! De aceea, pentru a tine pasul cu "el", indrazneste sa combini culori tari. Rezuma-te insa la o linie simpla, fara sa iti incarci prea mult look-ul. Tine cont de faptul ca simplitatea in vestimentatie primeaza in aceasta primavara. Poti imbina aceste culori tari cu nuante nude, bej sau aurii, cat mai "cuminti". 
 
 
   Daca inca nu ai aflat, dantela a ajuns sa fie purtata de dimineata pana seara! Dantela este intr-adevar o piesa nemuritoare, ce radiaza o senzualitate sublima. In functie de stilul si personalitatea ta sau daca esti adepta stilului clasic, poti opta pentru o fusta-creion sau o pereche de pantaloni cu talie inalta. Daca ai insa un spirit nonconformist, opteaza pentru o pereche de leggins din piele sau jeans
 
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *