Search for content, post, videos

Ce sa porti atunci cand mergi la plaja

Inainte sa pleci la plaja nu uita sa iei la tine :

 

 

 

 

 

 


costumul de baie – e un must, asta daca nu doresti sa faci plaja la nudisti. Alege un costum de baie care sa ti se potriveasca. Anul acesta se poarta costumele de baie intregi, insa daca nu te avantajeaza acest tip de costum poarta unul din doua piese.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rochii plaja
rochia de plaja – pe care sa o porti peste costumul de baie. Anul acesta este in trend rochia cu imprimeuri florale. Alege una din bumbac, simpla dar vaporoasa.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

pareopareo– acesa nu este insa obligatoriu. Este o bucata dreptunghiulara de material din bumbac sau matase pe care ill poti folosi ca : rochie, fusta, turban sau chiar o sacosa. Nu conteaza daca se sifoneaza, trebuie doar sa stii cum se leaga un pareo si esti gata de mers la plaja.

 

 

 

 

 

 

 

 

ochelari soareochelarii de soare– un accesoriu de care nu poti sa te lipsesti. te vor proteja de soarele mult prea puternic si te vor ajuta sa arati mai bine.
 

 

 

 

 

 

umbrela plajaumbrela – daca obisnuiesti sa stai dupa ora 12 la plaja, o umbrela este unul din accesoriile pe care nu trebuie sa le uiti. O umbrela colorata iti va face ziua mai frumoasa.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

slapi plaja slapi – incearca sa ii alegi in ton cu costumul de baie.  In cazul in care alegi sa mergi in locuri unde nu e nisip fin si sunt mai multe pietricle si arici de mare alege niste incaltari speciale care te vor ajuta sa nu te ranesi.
 

 

 

 

 

 

 

 

geanta plaja

 

 

geanta de plaja – alege un xxl in care iti poti pune de la lotiunile de plaja la cartea preferata si aparatul foto.
 

 

 

 

 

 

 

 
Ce sa nu iti iei la plaja:
bijuteriile– te vei bronza cu urme
pantofi cu toc – nu uita mergi la plaja nu la o petrecere, asa ca incearca sa ii pastrezi pentru seara pentru ca iti va fi foarte greu sa mergi cu ei pe nisip

In final nu uita sa iti iei si lotiunea de plaja pentru a te feri de arsurile solare.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *