Search for content, post, videos

“Carrie Bradshaw”, in sneakers? Sarah Jessica Parker renunta la pantofii cu toc

A ajuns celebra datorita serialului “Sex and the City”, dar si a pasiunii sale pentru fashion, care culmineaza cu iubirea pentru pantofii cu toc Manolo Blahnik. Insa tocmai ea, Sarah Jessica Parker, cunoscuta de toate femeile drept Carrie Bradshaw, a facut un anunt naucitor pentru cele care o stiu: renunta la tocuri!

 

Nu exista episod al serialului “Sex and the City”, devenit film ulterior, in care Sarah Jessica Parker (SJP), care joaca rolul lui Carrie Bradshaw, sa nu poate tocuri. Poate o data sau de doua ori ne-o amintim fara, insa un lucru este cert: pantofii cu toc erau un must-have in garderoba ei, pana la obsesie. Pantofii marca Manolo Blahnik au devenit astfel celebri, tocmai datorita publicitatii facute in serial.

 

Desi ne este greu sa ne-o imaginam pe SJP fara tocuri, actrita americana a facut recent o declaratie care a atras atentia presei internationale, dar si a fanilor. Ea renunta la tocuri in timpul liber. Daca Nicole Kidman sau Demi Moore ar fi facut un asemenea anunt, ar fi fost cu siguranta trecut cu vederea.

 

Nu si in cazul lui Sarah Jessica Parker, a.k.a. Carrie Bradshaw. Desi actrita nu are nicio intentie sa renunta la idila plina de pasiune pe care o are cu moda, ea a dezvaluit ca pasiunea ei pentru pantofii cu toc i-a deformat picioarele in asemenea hal incat este nevoita sa renunte la ea. 

“Timp de zece ani, daca nu chiar mai mult, am alergat – la propriu – in tocuri. Am lucrat 18 ore pe zi fara sa scot pantofii cu toc din picioare. Am purtat, ce-i drept, cele mai frumoase modele si nu m-am plans nicioadata. Dar am avut cateva accidente care m-au determinat sa merg la medicul ortoped si mi-a spus ca picioarele mele fac unele chestii care nu ar trebui sa le faca. Un os s-a deformat”, a povestit SJP pentru net-a-porter.com.

 

 

“Este ca si cum picioarele mele, care m-au purtat peste tot in lume si care sunt un factor-cheie al succesului meu de astazi, mi-ar spune: Stii ce?! Am obosit. Daca tu nu te opresti, atunci ne oprim noi!”, a adaugat SJP, care – in prezent – este ambasador UNICEF si producator al serialului TV “Girls” care se bucura de un mare succes in SUA si incepe sa patrunda si la noi.

 

Deformarea labei piciorului a determinat-o pe Sarah Jessica Parker sa renunte pe cat posibil la tocuri. Actrita si producatoarea TV a precizat ca va purta tocuri doar daca situatia o cere fara doar si poate si ca se bucura de faptul ca evolutia carierei sale ii permite, in prezent, sa nu mai poarte tocuri.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *