Search for content, post, videos

Calcatul rufelor eficient si simplu

Calcatul rufelor poate fi dificil. Mai ales atunci cand, intr-o dimineata tarzie in care nu ai auzit alarma ceasului desteptator, iar cafeaua a dat in foc, observi ca bluza pe care ti-ai propus sa o porti este complet sifonata. Senzatia este extrem de neplacuta, mai ales ca timpul este scurt, deja ai intarziat la birou, iar rabdarea de a o calca iti lipseste cu desavarsire in acel moment.

Pentru a evita aceste situatii sau pentru a minimiza timpul consumat calcarii hainelor, ai nevoie doar de doua lucruri: de o masa de calcat usor de folosit si de un fier de calcat bun, care sa transforme aceasta activitate in una eficienta din punct de vedere al timpului si extrem de usoara.
Un exemplu de masa de calcat la un pret avantajos este masa de calcat Easy8 de la Philips. Cu un design minimalist si conceputa astfel incat sa ofere cele mai bune solutii pentru calcat, Easy8 este usor de folosit si de depozitat. Avand un sistem care permite setarea inaltimii in 6 feluri diferite, masa de calcat Easy8 include sistemul ShoulderWing, un suport pentru cablu, o bara de agatare a camasilor, cos de depozitare, precum si o husa de calcat confectionata din trei straturi, primul fiind 100% din bumbac, al doilea din burete, iar al treilea din fetru. De asemenea, la Philips vei mai putea gasi si masa de calcat simpla, care iti ofera solutii rapide si eficiente pentru o experienta cat mai usoara.
Alegerea unui fier de calcat bun poate fi extrem de dificila deoarece exista multe produse care fie nu sunt suficient de eficiente, lasand cute pe haine, fie se incing prea tare si ard materialele delicate, fie sunt greoaie si dificil de utilizat.

Pe site-ul www.philips.ro vei putea gasi o selectie de fiare de calcat testate si concepute astfel incat sa asigure atat protectia maxima a hainelor, cat si o modalitate facila de utilizare. Cu fierul de calcat Philips PerfectCare Azur vei avea parte de o experienta extrem de usoara de folosire, iar hainele tale vor arata mereu ca si cand tocmai le-ai cumparat.

Beneficiind de tehnologia OptimalTemp, fierul de calcat Philips PerfectCare Azur prezinta o siguranta de 100% pentru toate materialele ce pot fi calcate, datorita combinatiei optime de temperatura, nu necesita reglaje, este cel mai rapid fier de calcat, indiferent de tipul de material, are un design care permite accesul perfect in zonele mai dificile si, de asemenea, se opreste automat atunci cand este lasat nesupravegheat. Poti incerca si fierul de calcat Philips EasySpeed, ale carui functii de distribuire uniforma a caldurii pe intreaga suprafata, de abur continuu si de design al unui varf cu precizie tripla fac din activitatea de a calca rufele una extrem de rapida si eficienta. Poti incerca si fierul PowerLife cu abur, cu talpa SteamGlide si cu producerea constanta si puternica a aburului pentru a indeparta si cele mai incapatanate cute.
Incearca produsele detinate calcarii rufelor de la Philips si elimina din viata ta un factor de stres, transformand calcatul intr-o activitate usoara si placuta.

Powered by SEO monitor.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *