Search for content, post, videos

Bijuteriile, accesorii obligatorii

   Bijuteriile sunt senzuale si feminine indiferent ca vorbim de coliere, bratari, cercei sau inele. Cunoastem cu siguranta valoarea aurului si argintului, metalele cele mai des utilizate in confectionarea acestor bijuterii. Putine stiu insa ca folosite in combinatie, cele doua dau o tenta moderna, contemporana. In cazul in care adaugati si perle, castigati puncte in plus la lookul feminin.
In cazul in care trebuie sa te prezinti la o cina formala, foloseste cristale si strasuri. Se vor incadra perfect in atmosfera. Pentru un look casual (de zi cu zi), poti combina colierul scurt cu siragurile lungi.  Cu un roling, cerceii care atarna arata fabulos. Nu folosi niciodata astfel de cercei in cadru formal la servici, nu se vor potrivi cu atmosfera de birou. Colierele sunt frumoase si elegante dar, nu se potrivesc pe gaturile scurte si groase. Purati-le doar in cazul in care fizionomia (fata ovala, lunga) si forma gatului va permit acest lucru. Colierele lungi care se opresc la baza sternului sunt de asemenea recomandate celor dintre voi care aveti un bust generos. Cele mai inalte, alegeti coliere de 70-80 cm in lungime. Va vor ajuta in pastrarea unui echilibru intre inaltime si aspect. Pentru a putea evalua insa intregul look, utilizati o oglinda de dimensiuni mari, in care sa va puteti privi in intregime. In fine, in cazul in care doriti sa cumparati perle, pentru a stabili autenticitatea lor, frecati-le putin de dinti. In cazul in care vor parea usor abrazive precum nisipul, ele sunt autentice.

   Bratarile sunt accesorii feminine si sexy. Pe cele mai late le puteti purta in pereche, pe ambele maini, dar numai atunci cand acestea sunt similare ca forma si design. Bandele de fildes sau lemn pot fi asortate eficient cu alte bijuterii de aur si argint. Cele subtiri, pot fi purtate mai multe pe o singura mana. Cele subtiri legate in lant una de alta, pot fi si ele asortate cu alte bratari inguste.

   Cerceii sunt accesoriile cele mai aproape de fata. Cu toate acestea, aveti nevoie de o oglinda de dimeniuni mari pentru a putea aprecia proportia lor corecta. Clipsurile si cerceii mici, se potrivesc de minune uzului de zi cu zi, in vreme ce piesele care atarna sunt potrivite seara, sfarsit de saptamana sau acasa. Pentru o fata ovala, cerceii rotunzi de dimensiuni medii cu o perla in centru sunt cea mai buna solutie. Fetele rotunde sau cu o linie mai ferma a maxilarului, impun cercei mici si de forme ovale. De asemenea, cerceii in forma de para se potrivesc cel mai bine fetelor triunghiulare. In cazul in care nu aveti lobii gauriti, puteti opta oricand pentru clipsuri.

   Inelele sunt accesoriile care apar in cele mai diferite forme. Atunci cand cumparati un inel cu diamant, pentru a-i testa autenticitatea, incercati sa priviti prin el la o foaie tiparita. In cazul in care veti deslusi literele, diamantele sunt false, cele reale distorsionand printul. Benzile simple si subtiri si inele cu insemne, arata bine pe degete scurte.

Afla cum trebuie intretinute bijuteriile, citeste articolul : Ingrijirea si intretinerea bijuteriilor

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *