Search for content, post, videos

Asa iti alegi cerceii perfecti in functie de tinuta

Alegerea accesoriilor pe care dorim sa le purtam la un eveniment important din viata noastra, ne poate da uneori batai serioase de cap.

Cercei lungi, din perle, aur galben, lant, cerc, supradimensionati, sunt accesoriile care de cele mai multe ori decat ajuta o tinuta o pot transforma intr-un dezastru de proportii.
Nu multe dintre noi stiu ca cerceii pot influenta o tinuta intr-un mod pozitiv sau negativ, o pot pune in valoare sau o pot distruge.

Cum alegi cerceii perfecti in functie de tinuta?

Daca alegem sa purtam o rochie lunga, model sirena, neagra, mulata, fara bretele, cerceii cei mai potriviti pentru o astfel de tinuta sunt cei lungi, supradimensionati, cu pietre sau nu, sau cercei mici, eleganti, aurii sau argintii. Insa daca dorim sa oferim tinutei un aer sofisticat, cerceii supradimensionati sunt alegerea perfecta.
Daca alegem o rochie scurta, cu bretele si decolteu in V, pe langa acest lucru alegem sa purtam parul strans intr-o coafura simpla, pantofii foarte inalti ne pun in evidenta frumusetea picioarelor, cerceii cei mai potriviti pentru o astfel de tinuta sunt cerceii supradimensionati in diametru (nu in lungime), cu ac, de preferabil cu pietre.
Daca alegem o rochie lunga cu bretele, cu spatele gol, fara decolteu in fata, parul prins usor la spate cu agrafe, cerceii punct cu perla sau piatra, sunt alegerea perfecta daca doresti sa iesi in evidenta frumos. Alaturi de acesti cercei putem alege sa purtam o bratara frumoasa, cu pietre sau simpla din perle albe sau ivoire.
Alegerea accesoriilor poate deveni un calvar atunci cand nu sti ce trebuie sa porti in functie de tinuta, trebuie tinut cont de dimensiunea rochiei, forma, lungimea, forma decolteului, lipsa sau prezenta bretelelor, incaltamintea si poseta pe care alegem sa le purtam.
Cerceii lungi subtiri sunt destinati in special tinutelor fara bretele cu parul prins sau desprins.
Cerceii lati, scurti sunt destinati tinutelor cu bretele, in special pentru parul prins, lasand la vedere foarte mult urechile.
Cerceii punct sunt destinati tinutelor fara decolteu in fata, sau cu decolteu adanc, cu bretele insa insotiti de cele mai multe ori fie de un colier supradimensionat, fie de o bratara in ton.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *