Search for content, post, videos

Acest nou trend in materie de manichiura este special pentru cei care apreciaza arta

Arta pe unghii ne uimeste intotdeauna. Creatiile nemaipomenite ale manichiuristelor ne lasa cu gura cascata. Cu timpul au aparut o multime de modele virale, insa aceasta noua moda cu culori pe baza de apa este mai rafinata si foarte usor de realizat.

Sunt foarte usor de realizat si suntem surprinsi ca nu ne-am gandit la asta mai devreme. Vei avea nevoie de pensule foarte subtiri, un pahar cu apa, coala de desen si o cutie de creioane cerate.

Mai intai incepi cu o baza alba, de preferat mata pentru a imita o adevarata pictura. Alege creioanele tale cerate preferate pe care doresti sa le folosesti pentru aceasta manichiura.

Foloseste creioanele pentru a desena o bulina pe coala de desen. Uda varful pensulei si ia culoarea de pe coala, la fel cum ai lua de pe o paleta de acuarele. Apa va dizolva culorile de pe coala de desen si vei putea sa le folosesti pentru a desena pe unghii.

In acest videoclip, manichiurista ne arata cum sa desenam flori care ne amintesc de mari pictori, cum ar fi Monet si van Gogh, insa poti desena absolut orice iti doresti: constelatii, sushi, ombre abstract etc.

Asigura-te ca ai sigilat opera de arta cu un finish bun pentru a te bucura de manichiura ta o lunga perioada de timp.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *