Search for content, post, videos

9 reguli pentru tinuta de la birou. Tinute din care sa te inspiri!

Stim ca fiecare loc de munca este diferit, dar sunt reguli ale modei ce se aplica cu usurinta in domeniile variate in care lucrati. Felul in care alegeti sa va imbracati vine in contrast cu bucuria cu care lucrati zi de zi. Va prezentam noua reguli de care sa va amintiti in fiecare dimineneata:
 
1. NU decolteurilor adanci
 
Linia bluzei nu trebuie sa fie mai jos de patru centimentri sub clavicula. Nu e nevoie sa enumeram motivele pentru care nu sunt indicate decolteurile la locul de munca. Vom atrage priviri ciudate asupra noastra si vom lasa impresia ca am incurcat biroul cu o iesire la cafenea. O camasa office poate fi purtata cu usurinta in diferite combinatii reusite. 
 
2. Evitati bretelele subtiri

Incercati sa alegeti bluze care acopera umerii. Cele cu bretele subtiri dau senzatia de exagerare si ne trimit cu gandul mai degraba la o plimbare pe plaja. Chiar daca temperaturile ridicate nu sunt prea blande, maiourile nu sunt deloc o alegere buna pentru o zi la birou. Ganditi-va la momentele in care participati la conferinte sau discutati cu persoane importante. Cu siguranta nu veti lasa o impresie placuta. 

 

Continuarea articolului si galerie foto pe acasa.ro

loading...
<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *