Search for content, post, videos

4 moduri inedite de a purta haine metalizate in toamna asta

Fie rochie, fusta, bluza, pantaloni sau pantofi, toate ne-am cumparat la un moment ceva stralucitor, metalizat. Ulterior, insa, ne-am lovit de intrebarea: unde o port si cu ce o asortez?

Ei bine, desi este toamna si culorile pamantii-rosiatice sunt in voga, ne putem reinventa articolele din garderoba de culoare metalica.
Specialistii editiei americane a revistei Glamour ne sfatuiesc sa mentinem simplitate in tot restul tinute, iar – in unele cazuri – am putea purta tinuta cu acea pata metalizata chiar si in timpul zilei, nu doar seara.

10 lucruri cu dantela pe care trebuie sa le ai in garderoba

Un exemplu este fusta aurie din brocart. Desi la prima vedere pare a fi genul de obiect vestimentar ales pentru o iesire mai pretentioasa in oras sau chiar la o cununie civila, daca asortam fusta cu un blazer kaki obtinem un look bun si pentru zi.

Nici cu pantalonii argintii nu intampinam probleme in a-i purta daca tot restul tinutei este cat mai simpla, din culori mate.

Cat despre pantofii metalizati, ei bine, este si pacat sa ii tii in pantofar sau uitati intr-o cutie. Amintiti-va doar de personajul Carry Bradshaw, din Sex and the City, careia ii sunt furati pantofii Manolo Blahnik, in timpul unei petreceri. Ea ii purta si ziua, in amiaza mare, respectand acelasi principiu: simplitatea in restul tinutei. O pereche de blugi, un cardigan simplu si atat.

Daca avem intr-adevar un obiect vestimentar mai amplu, precum fusta din imagine, in intregime aurie, atunci intr-adevar tinute se recomanda a fi purtata la un cocktail sau la alt eveniment usor mai pretentios. La birou pot merge si cu fusta ampla aurie, dar doar daca te scuzi ca trebuie sa ajungi neaparat la o cununie civila. Insa, purtata cu o bluza neagra, simpla, lejera, poti diminua din pretiozitatea fustei pentru a fi o tinuta adecvata mai multor ocazii.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *