Search for content, post, videos

3 piese vintage si 3 piese noi pe care trebuie sa le ai

Nu e usor sa cumperi haine vintage. Trebuie sa stii cam ce merita si ce a revenit la moda in forma de acum cateva decenii! In plus, o tinuta vintage din cap pana in picioare nu e o solutie. Aceste piese se combina de minune cu haine moderne. Iata cam ce ar trebui sa fie vechi si ce nou in garderoba ta:


1. Vinage: geanta

Poti gasi o geanta Chanel intr-un magazin second-hand. Trebuie sa ai rabdare sa cauti ceea ce vrei, dar sa ai si ochiul format pentru a nu risca sa dai bani pe marfa contrafacuta. Dar nu trebuie sa te limitezi la gentile „de firma”, pentru ca poti gasi la fel de bine si piese superbe care sa nu fie create de designeri celebri.

2. Vintage: jacheta din denim

Farmecul vechilor geci de blugi nu se va pierde niciodata. Cu atat mai mult cu cat forma acestui gen de jachete nu a evoluat atat de mult in ultimele decenii. Cauta prin magazinele online sau, de ce nu, printre hainele din tinerete ale mamei, o geaca supradimensionata. Cele „prespalate”, care aveau pe ele ca niste stropi albiciosi, sunt foarte interesante si iti vor da un aer funky.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro

 

 

 

 

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *