Search for content, post, videos

VIDEO Si-a vazut fiica la 7 saptamani dupa ce a nascut-o! Medicii au crezut ca totul se va termina tragic. Minunea care a uimit o tara intreaga

Colvina Jolin din Portsmouth a trait una dintre cele mai crunte experiente ale vietii sale, care insa a avut un deznodamant neasteptat inclusiv pentru medici.

Mai precis, in a patra luna de sarcina, colvina a suferit un puternic atac cerebral in timp ce dadea cu matura prin casa. Femeia a fost transportata de urgenta la spital, operata pe creier si a intrat in coma.

“Nu avea sanse mai mari de 10% sa supravietuiasca. Am fost tematori atat pentru viata ei cat si pentru viata copilului. Sunt foarte rare cazurile in care mama si copilul supravietuiesc dupa o nastere in coma”, a declarat medicul care a operat-o pe femeie.

In mod miraculos, dupa 3 saptamani de coma, Colvina s-a trezit.

“Instinctiv am stiut ca fiica mea s-a nascut si ca este bine”, a povestit Colvina intr-un recent interviu.
Acum, in ciuda faptului ca atacul cerebral a lasat-o cu urme vizibile de compoertament, Colvina este cat se poate de fericita si recunoscatoare nu atat pentru viata ei, cat pentru viata fiicei sale Maya, care acum are aproape un an.

Intr-un recent interviu, femeia a dorit sa le multumeasca tuturor celor care au ajutat-o sa treaca peste momentele critice. Va mai fi nevoie de aproximativ 2 ani insa pentru a-si recupera toate calitatile motorii, sustin medicii, potrivit http://www.womensweekly.co.nz/.

VIDEO

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *