Search for content, post, videos

VIDEO Cum sa decoram camera copilului

Camera copilului prin esenta trebuie sa fie speciala. Trebuie sa ii oferi acestuia un spatiu al lui in care sa se simta confortabil care sa il stimuleze la joaca sau studiu. Aceasta trebuie sa ii ofere liniste, confort si incredere.

Camera trebuie sa ii ofere spatiu, deci trebuie sa fie spatioasa. Fie ca e sugar sau trecut de ceva timp de perioada aceea, camera trebuie sa ii ofere spatiu pentru ca aceste detalii au un rol major in odihna si sanatatea copilului.

Peretii reprezinta un element foarte important in camera copilului. Daca optezi pentru tapet acesta trebuie sa fie colorat, de regula copii adora personajele din desenele animate, deci il poti surprinde optand pentru un astfel de tapet. Daca alegi sa zugravesti peretii, alege culori calde sau chiar o combinatie de culori.

Un alt element important ne indreapta cu gandul spre mobilier. De exemplu patul, biblioteca si biroul pot fi incorporate intr-un singur corp daca nu dispunem de prea mult spatiu. De altfel mobilierul la comanda pentru camera copilului este cea mai buna solutie atunci cand poate ne legam de o tematica anume.

Jucariile sunt un alt element important ce nu trebuie sa lipseasca din camera copilului. Ele pot avea si rol de décor, nu numai ca obiecte pentru joaca.

Aplicatiile fosforescente pe care le poti plasa fie pe pereti, fie pe mobilier, pot oferii copilului un somn linistit datorita impresiei de luminite pe care o creaza.

Daca vorbim despre sugari, din camera lor nu pot lipsi, patul special creat pentru ei, masa de infasat, dulapul si ar trebui sa evitam aplicarea in camera sugarilor a tablourilor, oglinzilor, obiecte ce pot deveni periculoase pentru acestia.

VIDEO

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *