Search for content, post, videos

Urmeaza sa aduci un copil pe lume? Rosteste aceasta rugaciune ca sa ai parte de o nastere usoara

Daca te numeri printre femeile care vor deveni mame in perioada urmatoare, atunci e musai sa rostesti aceasta rugaciune.

Despre Sfanta Silvia din Constantinopol se spune ca ajuta femeile sa aiba parte de o nastere usoara, motiv pentru care n-ar trebui sa eziti si sa-ti indrepti atentia si spre credinta inainte de a deveni mama.

„O, Sfanta Silvia, ajuta-ma pe mine, pacatoasa roaba ta! Vino in ajutorul meu in vremea durerilor pe care le rabda toate fiicele Evei in timpul nasterii. Asa cum tu te-ai bucurat in clipa in care ai devenit mama, da-mi si mie nastere usoara! Da-mi harul ca acest copil ce se afla langa inima mea sa strige cu bucurie asa cum Sfantul prunc Ioan s-a inchinat Dumnezeului si Mantuitorului nostru, Care din iubire pentru noi, pacatosii, nu S-a rusinat, ci a acceptat sa fie prunc. Asculta, Sfanta Silvia, smerita mea rugaciune, intoarce fata ta spre mine si ajuta-ma in ceasul chinurilor si al durerilor, ca sa ma invrednicesc sa slavesc bunatatea ta, caci tu nu nesocotesti niciodata rugaciunile celor sarmani si ii izbavesti pe toti cei ce te cheama in ceasul necazurilor. Amin.”

Cine a fost Sfanta Silvia

Sfanta Silvia a fost mama Sfantului Grigorie Dialogul, Episcopul Romei. Sotia senatorului roman Gordian, Sfanta Silvia (c. 515 – c. 592) a trait in casa de pe colina Celio din Roma pana la moartea acestuia. Atunci, in anul 573, Sfantul Grigorie Dialogul a dorit sa transforme aceasta casa in manastire. Sfanta Silvia s-a retras sa duca o viata singuratica intr-o casuta pe colina Aventino, langa biserica San Paolo Fuori le Mura. De acolo, cu dragoste de mama, adancita in rugaciune, trimitea cele necesare hranei fiului sau. La Roma, pe locul unde se afla casa sfintei, a fost construita in secolul al VI-lea o biserica, astazi cunoscuta sub numele de San Saba. Femeile din lumea intreaga i se roaga sfintei, mai ales daca planuiesc sa aduca pe lume copii.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *