Search for content, post, videos

Un decor prietenos pentru camera bebelusului

Culori linistitoare, materiale non-toxice, mobilier sigur si un decor prietenos… Aceasta a fost formula utilizata de designerul Alexandra Zabunov pentru a amenaja camera unui baietel curios si activ, aflat la varsta primilor pasi.

 

Orice camera trebuie amenajata dupa criterii impuse de varsta destinatarului. Pentru ca Tudor, micutul proprietar al spatiului din imagini, abia descopera lumea, parintii lui impreuna cu designerul Alexandra Zabunov au urmarit sa-i asigure un mediu sigur si confortabil, in care acesta sa-si consume energia si sa-si testeze abilitatile. De aceea, nu au facut rabat atunci cand a venit vorba de achizitionarea mobilierului importat din Belgia.

 

Mobilierul este ergonomic, practic si sigur. In plus, este acoperit cu o ceara speciala, non-toxica, care il protejeaza chiar si atunci cand micutul isi „testeaza” noii dintisori pe el. Pentru ca, la varsta pe care o are, Tudor petrece cel mai mult timp stand jos, pe podea, designerul a acoperit complet aceasta suprafata cu o mocheta groasa, extrem de mitoasa si catifelata, de la Carpet & More.

 
Citeste continuarea pe bebelu.ro

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *