Search for content, post, videos

Trucuri anti-colici traditionale

Daca dintr-o data cel mic plange fara intrerupere fiind destul de agitat, cu siguranta problemele colicilor sunt de vina. Niciun bebelus nu plange daca nu ii este foame, nu doreste sa fie schimbat, daca nu ii este frig, cald, foame sau sete sau daca nu are….colici.
Colicii abdominali apar in jurul varstei de 6 saptamani si trec undeva mai tarziu de 4 luni de viata. Simptomatologia durerilor de colici se manifesta prin stare generala de inconfort si plans neintrerupt. Desi s-a incercat sa se demonstreze care sunt cauzele aparitiei colicilor, nu s-a putut depista precis. Ceea ce putem spune este ca aparitia colicilor nu este datorata modului de ingrijire al bebelusului, iar calmarea acestuia este obligatorie.

Durata durerilor datorate colicilor este de 3-4 ore, timp in care bebelusul plange neincetat, tipa, are crampe abdominale, intr-un cuvant o stare permanenta de rau ce poate fi foarte greu calmata.
Cu toate ca este o situatie destul de neplacuta, nu trebuie sa intrati in panica intrucat plansul acestuia nu ii pune in pericol sanatatea. O stare de agitatie a mamei ii poate mari disconfortul avut. Incercati sa calmati bebelusul si sa apelati la toate trucurile care ii pot readuce starea de bine.
Iata cateva trucuri din batrani pentru calmarea durerilor de colici:

CONTINUAREA PE BEBELU.RO

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *