Search for content, post, videos

Toaleta zilnica a unui nou-nascut

Toaleta zilnica a unui nou-nascut este foarte importanta pentru cresterea si dezvoltarea sa cat mai corecta si sanatoasa. Tocmai de aceea, parintii vor trebui sa se ingrijeasca ca nou-nascutul sa fie in deplina siguranta si din acest punct de vedere, fiind ferit de bacterii si microbi ce ii pot pune in pericol sanatatea.
Atunci cand vine vorba despre toaleta zilnica a unui nou-nascut parintii se afla pusi intr-o mare dilema, nestiind cu ce anume sa inceapa si mai ales cum sa continue in asa fel incat micutului sa nu ii lipseasca nimic si sa nu fie afectat in niciun fel. In aceasta situatie, multi dintre cei incepatori ajung sa apeleze la sfaturile mamei ori persoanelor mai in varsta care au mai avut in grija un bebelus, dar nu le neglijeaza, in acelasi timp, nici pe cele ale medicului specialist. Ei bine, in acest mod fiecare parinte ajunge sa isi creeze propriul sau ghid de ingrijire al nou-nascutului pe care il respecta in amanunt.

In primele luni de viata orice nou-nascut are nevoie de o ingrijire deosebita, dar si de multa atentie din partea parintilor. Tocmai de aceea, toaleta sa zilnica va trebui sa fie realizata in fiecare zi cu aceeasi responsabilitate si atentie de catre parinti.
Atunci cand vorbim de acest lucru va trebui sa avem in vedere ingrijirea ochilor, urechilor, nasucului, taierea unghiilor, protectia pielii, ingrjirea organelor genitale – intr-un cuvant, ingrijirea bebelusului in ansamblul sau.

CONTINUAREA PE BEBELU.RO

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *